Siracusa inicia la seva activitat

CalaixFondo_Calaix@2x

Perquè un projecte funcioni cal que transformi alguna realitat: que provoqui un canvi real en la vida de les persones i en la manera d’entendre qualsevol situació. Vivim en un món en constant moviment, on sovint no tenim temps per pensar amb calma ni qüestionar les coses que passen al nostre voltant. És per aquest motiu que sorgeix Siracusa, un espai de trobada, de creació i d’acció cultural obert a totes i a tots que pretén donar una altra mirada al sector social i cultural de Mallorca.

Un dels valors de Siracusa és la creació de projectes propis de petit format per tal de fer arribar el nostre missatge d’una manera més directe i personal. Però també obrim les portes a totes les persones que tenguin un projecte i necessitin un impuls, en l’organització, difusió o execució de l’esdeveniment. Volem fer sentir la teva veu. T’hi apuntes?

També pensam que la formació és una eina bàsica per a qualsevol persona, és per això que també proposam diversos tallers per a entitats, cooperatives, empreses o particulars.

A Siracusa ens agraden els reptes, l’emprenedoria i la innovació però sobretot les persones. Benvingudes i endavant que això és casa vostra.

Comparteix aquest projecte